Sunday, 12 April 2009

~beriadah di petang sabtu~

haaa...plan ptg smlm ke alamanda x jadi kerna hari hujan n kalu nak gi pas hujan pon da rase lambat sgt. nanti balik mlm xde bas, kne jalan kaki plak smpai MMU. sadis btul.haha. oleh sbb keboringan tahap gaban, maka saya pon mengajak doory pegi joging moging kat tasik cyber di blakang MMU ni je. hoho


dengan ber'spare'kan 2 hengget sorg untuk beli eskrem kat pakcik eskrem tong biru kt cyberpark, kitorg pon kuar joging pada pukul 5.30 ptg. lame da x eksesais. dengan cuaca redup2 nak ujan lagi nih lagi la membuatkan pejalanan kitorg masyuk.


image121image0051


*gamba2 syiok sendiri*


image128


image125


image129


*di pinggiran tasek*


smpai je cyberpark, da nampak pkcik jual eskrem. mana leh bli dulu.kna joging dulu. bila da abes 1 round, tgk2 pakcik eskrem tu da blah da. demit. doory sedih x terkata. sebab dia paling kempunan nak makan eskrem.saya rilek saje. :P on da way nak blik tbe2 dr jauh doory nampak ade sorg pakcik nek moto macam bawak tong eskrem. yang saya pule ingatkan itu moto kap lam jual kapet. rupe2nye memang btol pkck jual eskrem. haha. hilang juge kempunan doory.


image130


*sedapnye eskrem seringgit :P *


hari ni plan nak gi cyber park lg.tapi tataw jadi ke x.haha. ke tunggu dan lihat je la eh... :D oke la, nak gi mndi.babai~

2 comments:

  1. haha ade gak gamba kat pokok bercabang tu .igtkan niyang rapek kerepek pedas da curik

    ReplyDelete
  2. haha. aku pon da cuak mencari gamba itu mlm tadi. sebbek ade. :D

    ReplyDelete

 
Images by Freepik