Monday, 26 January 2009

~happy new year~

assalamualaikum...

alhamdulillah masok juge tahon baru 2009. walopon aku agak lambat mengupdet n mengucapkan samat tahon baru kerna aritu ekjem pastu bizi sane sini pastu balek umah pastu xde tenet pastu xleh updet la kan.hahahaha.

skrg kt cc.bosan nak mampus ler plak rase bile teperap kat umah.sem lepas punye cuti ade gk join program sekmmu kedah.kali ni ade gk yg pahang punye.tapi x bekesempatan nak join atas sebab2 yg tetentu.hukhuk.denga citer cm bes gile.mili mho ni saje je nak jeleskan aku.hahaha.

anyway,rezut da kuar.skrg kt cc.punye le smgt aku nak tgk tapi website mmu under mantainence pule.haiyoh2.penat je taw dtg cc .abes duet aku.*aku kan dekot.muahahahha*.tapi dataw rezut da.heheh.bekos my hubby da cekkan.tengkiyu syg.:P. tetiap sem mesti mintak die cekkan sbb takot nak cek sendri sbb xde kekuatan nak menghadapi kalo rezut x mencapai taget.muahaha.*bunguks*. ole itu, alhamdilillah lagi skali.mencapai juge taget aku.hehe.tu pon mgkn subjk yg di repair tu bnyk membantu.hehe.ole itu cayok2 lagi ntok next sem.semoge dapat pointer tinggi2 lagi.muahahaha.*sile la doakan.aminnn*. hehe.

lagi ape ye??hmmm...selase ni nak pi jln2 ngn my hubby.besnyeee.x saba nak jumpe.da 2 mggu x jumpe.rindoo sangat!!plis cepat ari slase pliss!!tapi cm takotplak nak jumpe sbb aku da gemok sket.huwaaa. :((. bese le dabalek umah kan.mesti la mak masak sodap.pastu mesti la melantak bnyk2.aku try gk kontrol tapi x tahan dolat.hahahhaha.jamah gk la walopon sket.hehehe.ole itu, mungkin sude nek.dan ole itu,kene bagi kurus balek!!!!!

huk2.oke la,saye sude mau brenti ngarot2.rajen2nanti updet len.taon baru mesti kene ade azam baru.salah satunye nak rajen2 updet blog.hahaaha.*tipooo je tu*. oke,betemu lagi len kali.muahaha..daa for now~

p/s:oppp..lupe nk btaw.sem nih duet ytm dapat awal ooo.x jadi da cm sem lepas.maseh ytm.maseh sgt2.saye kaye awal sem ni*kayap awal pon ye juge.haha*

2 comments:

 
Images by Freepik